Verzenden en verzendkosten

Ik doe mijn best je bestelling zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen/naar je te mailen. Bestellingen van patronen (digitale bestellingen) mail ik je doorgaans binnen 1 werkdag. Hieraan zijn geen verzendkosten verbonden.

Bestellingen van Portugese breipinnen worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen verzonden. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van de bestelling en wordt bij voorkeur via brievenbuspost verzonden om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Dit betekent dat een bestelling tot max. 4 Portugese breipinnen voor  €0,87 verzonden kan worden. De precieze verzendkosten zie je in het winkelmandje. Levering verloopt via de postbode van PostNL. 

 

Retourneren

Op pdf patronen is het wettelijk herroepingsrecht niet van toepassing, omdat dit een digitaal product is dat niet geretourneerd kan worden. 

 

Wil je je Portugese breipin(nen) retour sturen, omdat het product niet bevalt of om een andere reden, neem dan contact met mij op via info@chrizknitz.nl. Je mag je bestelling binnen 14 dagen na de annulering retour sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@chrizknitz.nl . De kosten voor het retourzenden zijn dan wel voor je eigen rekening.