Testing, testing...

Gepubliceerd op 25 augustus 2021 om 10:19

Aan deze pagina wordt nog gewerkt. Hier komt binnenkort mijn blog, maar zoals alles wat met computers, hardware en software te maken heeft, moet ik eerst uitvinden hoe het werkt en me er vertrouwd mee maken! Het kan dus zomaar zijn dat er hier in het begin berichten verschijnen en verdwijnen, dat er foto's zonder tekst komen of omgekeerd...

Ik ben van plan om hier iedere 14 dagen of eens per maand iets te schrijven over mijn bezigheden van die afgelopen periode, voornamelijk op het gebied van breien natuurlijk, maar ook over andere zaken die mij op dat moment bezighouden. Zoals bijvoorbeeld mijn kennismaking met het minimalisme, het lopen op blote voeten, het wandelen in de natuur in mijn omgeving en het nemen van een koude douche iedere ochtend!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.